Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Am luat act de dorința lui Iohannis de a intra în campanie cu tovarășa Gorghiu Dej și Blaga

gov.ro
ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, la Craiova, că PSD a luat act de faptul că preşedintele Klaus Iohannis doreşte să intre în campania electorală pentru alegerile locale alături de PNL, însă nu trebuie să folosească instituţiile statului.

"Am luat act cu mare plăcere de dorinţa domnului Klaus Iohannis de a intra în campanie alături de tovarăşa Gorghiu Dej şi de domnul Vasile Blaga. Şi noi suntem foarte bucuroşi dacă domnul Iohannis intră cu peneliştii în campanie, cu o singură rugăminte şi condiţie: să nu folosească şi instituţiile statului în campanie. Dacă intră doar el, acuma lumea l-a văzut: e un om competent, un om pregătit, vorbeşte mult şi bine, face şi mai mult şi mai bine. E perfect! Îi batem fără probleme şi pe el şi pe tovarăşa Gorghiu şi pe ceilalţi. Dar să nu vină cu instituţiile statului să se lupte cu noi, pentru că nu e corect", a spus Ponta la Craiova, unde a participat împreună preşedintele PSD Liviu Dragnea la prima conferinţă de presă susţinută de Lia Olguţa Vasilescu în calitate de candidat PSD pentru Primăria Craiova, scrie agerpres.ro.

Citește și: O elevă a pozat goală la școală: Cum și-a motivat gestul / FOTO

Ponta a mai afirmat că îşi doreşte ca lucrurile "care se strică în România în acest an" să nu semene foarte mult cu 2009. "Îmi aduc aminte de 2012, când tot înainte de campanie tot cam aşa păţeam şi am câştigat şi atunci. Şi îmi doresc ca lucrurile care se strică în acest an să nu semene foarte mult cu 2009, că după 2009 a venit 2010 şi sper totuşi ca actualul guvern să reuşească să ia şi ei măcar 100 de euro fonduri europene (...)", a mai afirmat fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.