Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta aniversează 3 ani de la căderea Guvernului MRU. Liberalii, invitaţi la eveniment

usl

Premierul Victor Ponta invită parlamentarii care au votat acum trei ani moţiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe luni la un eveniment pe această temă, organizat la Palatul Parlamentului.

"Îi invit pe toţi parlamentarii care au votat moţiunea pe 27 aprilie 2012 să participe luni, la Palatul Parlamentului, la evenimentul "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu". Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!", scrie Ponta duminică, pe blog.

Potrivit premierului, în urmă cu trei ani, a avut loc "un moment unic în istoria post-decembristă a României".

"Guvernul unui regim abuziv şi corupt a fost înlocuit, graţie mecanismului democratic al moţiunii de cenzură, de o coaliţie a partidelor din opoziţie. A fost prima (şi singura) dată când o astfel de schimbare s-a produs în România democratică - moţiuni de cenzură au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbări de guvern au fost doar o singură dată - acum 3 ani!", subliniază Ponta.

În opinia sa, "USL a dat o imensă lovitură regimului Băsescu-MRU-Predoiu, lovitură care va rămâne în cărţile de istorie".

"Pentru mine, Uniunea Social Liberală a fost şi va rămâne cel mai important şi puternic proiect politic al României. Indiferent de ce a urmat, acesta a îndeplinit probabil cel mai important obiectiv al ultimilor ani: a făcut dreptate pentru milioanele de români asupriţi de un regim extrem de dăunător! De aceea, vreau să marcăm împreună acel moment istoric", mai scrie Ponta.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.