Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta anunţă scăderea TVA la legume, fructe şi produse din carne

ponta guvern

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca în 2015 nu se va mari nicio taxa, dimpotriva, în a doua jumatate a anului viitor se va putea reduce TVA la fructe, legume si la produsele din carne.

El a precizat însa ca aceasta va fi o decizie a guvernului viitor, 'în functie de datele fiscal bugetare'.
'În campaniile electorale mai se spun si lucruri traznite: se pare ca o sa marim taxele, se pare ca... Domnul Iohannis parea la început un om serios, dar e extrem de neserios, a zis ca 'se pare ca'. Nu se pare nimic, cifrele sunt foarte clare. Avem în acest moment pe noua luni excedent bugetar, deci mai avem înca posibilitatea de a cheltui 2,2% din PIB, vreo 3 miliarde de euro. Avem acest spatiu fiscal bugetar, aici intrând reducerea CAS, intrând reducerea TVA la pâine. Deci, anul viitor nu se mareste nicio taxa. Poate fi scazuta din toate cifrele pe care noi le avem, nu din 'se pare', ci din cifre, se poate merge mai departe din a doua jumatate a anului cu reducerea TVA la fructe si legume si la produsele din carne', a spus premierul.
Prim-ministrul Victor Ponta a participat miercuri la deschiderea Târgului international de produse si echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei INDAGRA 2014.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.