Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Ponta are prima șansă, dar în turul 2 lucrurile se schimbă!”

Conform celor mai multe dintre sondaje, liderul PSD, Victor Ponta, este favorit să intre în turul doi, unde ar putea da asaltul final pentru șefia statului alături de Klaus Iohannis.

Chiar dacă a intrat și el în competiția prezidențială, liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, recunoaște că premierul Ponta are prima șansă acum pentru a intra în finala decisivă. Tăriceanu îl avertizează pe Ponta: lucrurile se pot schimba în turul 2.

'În momentul de faţă, datorită notorietăţii, datorită expunerii publice, prima şansă o are actualul prim-ministru de a intra în turul II, aşa arată şi sondajele, dar ţineţi cont că aceste sondaje nu sunt decât o fotografie de moment şi că lucrurile de abia acum încolo încep să se schimbe, să evolueze', a spus fostul premier.

Fostul premier a menţionat că s-a 'potrivit' cu Ponta în ceea ce priveşte modul de derulare a campaniei electorale pentru prezidenţiale, în sensul că ambii doresc ca aceasta să fie una civilizată, bazată pe soluţii concrete pentru ţară.

'Cred că cel mai important este, la momentul potrivit, să spun ce vreau eu să fac decât să îl critic pe actualul prim-ministru. O să fim în campania electorală competitori şi fiecare o să trebuiască să vină cu ceva. Ideea de la care am pornit şi pe care am văzut că o îmbrăţişează şi el, fără să fi vorbit înainte, ne-am potrivit în această privinţă, vrem amândoi să facem o campanie electorală civilizată. Vreau să discutăm altceva, concret, în funcţie de problemele pe care le are România azi, cu ce soluţii vine fiecare', a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.