Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta are voie la PSD cu o condiție

ponta psd

Victor Ponta a primit dezlegare să participe la orice ședință a conducerii centrale și va candida pe listele PSD pentru un mandat de deputat de Gorj, însă acesta trebuie la rândul său să sprijine partidul și "nu poate" să se supere pe partid. "Nu avem de ce sa ne rupem", a spus Dragnea și a precizat ca Ponta nu va proceda ca Mircea Geoană, fost președinte exclus din partid.

Dragnea a mai spus ca se va vedea 'destul de des' cu Victor Ponta în perioada imediat următoare.

"Nu pleaca din PSD Victor Ponta, nu-si face alt partid Victor Ponta. In ceea ce priveste implicarea in activitatea partidului, normal ca este dispus sa se implice si se va implica, va sprijini partidul, sigur, in perioadele in care va fi in tara, va veni la BPN, i-am lansat, i-am spus asta, ca il astept la orice sedinta aBPN atunci cand este in tara. La toamna va candida pe listele PSD la Gorj si cam astea au fost in mare discutiile (...) A fost o perioada foarte agitata in care foarte multi oameni, in presa, televiziuni, site-uri, stiri pe surse, pe nesurse, dadeau infirmatii nereale si a fost o campanie destul de bine structurata care a avut ca tinta ruperea totala in mine si Ponta, nu am cazut nici eu nici Victor Ponta in aceasta capcana si nu aveam de ce sa ne rupem", a declarat Liviu Dragnea dupa intalnirea cu Victor Ponta.

"Victor este asteptat la orice sedinta a BPN-ului si Victor nu va proceda ca alt lider al acestui partid, sa se supere pe partid, nu poate. PSD-ul i-a dat foarte multe satisfactii, foarte multe pozitii in statul roman si nu are cum sa uite asta si nu va uita si se va implica, va sprijini partidul in acest an electoral (...) O sa ne vedem destul de des de aici inainte si la partid si in alte partid, la grup, la Parlament, la mine acasa si la el acasa, aproape in toate locurile in care ne vedeam inainte, cu o singura exceptie, nu o sa ne mai vedem la Vila Lac", a mai declarat liderul PSD.

Mai multe informatii de la intalnire:

Dragnea: Mi-as dori sa candideze Ponta la Capitala /  Raspunsul lui Victor Ponta

Verdictul lui Ponta dupa intalnirea cu Dragnea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.