Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta aruncă BOMBA: Susţine ÎNLOCUIREA lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. 'Are un BLAT pentru blocarea legilor...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Fostul premier îl acuză pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că blochează legi importante din poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi susţine că este momentul ca acesta să părăsească funcţia. Mai mult, spune Ponta, dacă va urma un vot pentru înlăturarea lui Dragnea, se va regăsi printre cei care vor vota "pentru".

"Eu sunt convins că dosarul din 2015 împotriva mea e un dosar ca să plec din funcţie. Am plecat ca să nu vină PSD să mă apere pe mine. Domnul Dragnea ţine Guvernul, Parlamentul şi partidul scut. (...) Zicea că cel mai important – să trecem legile justiţiei. Cât timp domnul Dragnea dă cu ciocănelul...Sunt atâtea legi, de exemplu cu abuzul în serviciu, care stau la Camera Deputaţilor blocate. Nu le-am blocat eu. Eu voi vota, dacă se va ajunge, pentru înlocuirea domnului Dragnea cu un alt deputat PSD. Dacă nu, înseamnă că Dragnea are un blat pentru blocarea legilor.", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Ponta susţine că majoritatea membrilor PSD ar vrea schimbarea lui Dragnea de la Camera Deputaţilor, însă, spune el, le e frică.

"Cei mai mulţi, dar le e frică pentru că Dragnea a făcut un sistem. Dacă mă ameninţă pe mine, vă daţi seama că cei mai mici sunt uşor de ameninţat sau de cumpărat cu funcţii.", conchide Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta, noi dezvăluiri BOMBĂ întâlnirile lui Dragnea cu Kovesi: 'În cazul meu, gazdă era o rudă, George Maior...' . .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.