Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, atac la doi judecători de la CCR

basescu ccr

Victor Ponta a dezvăluit că doi judecători de la CCR ar fi vrută să-l scoată din cursa prezidențială. Premierul le-a dat și numele: președintele Curții, Augustin Zegrean, și un coleg de-al său, fostul șef al DNA, Daniel Morar.

”Domnul Zegrean și domnul Morar nu voiau să mă lase să candidez. Ar fi foarte grav ca DNA să-l facă președinte pe un candidat.”, a atacat Ponta la B1 TV.

 

Curtea Constituţională ar fi trebuit să ceară Serviciului de Informaţii Externe date care să stabilească dacă Victor Ponta a fost ofiţer acoperit. Opinia aparţine judecătorilor constituționali Augustin Zegrean, președinte al CCR şi judecătorului Daniel Morar şi a fost exprimată în şedinţa în care CCR a respins contestaţia depusă de Gheorghe Funar. Candidatul independent la prezidenţiale l-a reclamat pe Victor Ponta, a cărui candidatură nu ar fi validă, pentru că actualul premier ar fi spion.
Augustin Zegrean și Daniel Morar i-au criticat pe cei cinci colegi pentru respingerea contestaţiei lui Gheorghe Funar, fără a verifica dacă sunt reale acuzaţiile aduse lui Victor Ponta. Curtea, în opinia lor, ar fi trebuit să se asigure că sunt îndeplinite condiţiile pentru candidatura la Preşedinţie.

 

Citește și: 2 judecători CCR: SIE trebuie să ne spună dacă Ponta a fost ofițer acoperit

SURSE Daniel Morar s-a dat la Victor Ponta

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.