Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, atac la Iohannis şi PNL după tragedia din Germania

ponta obraz

Victor Ponta transmite condoleanţe după accidentul de tren de marţi, din Germania, tragedie care s-a soldat cu zece morți, 18 răniți grav și 63 ușor. Fostul premier nu uită să-i taxeze pe Iohannis şi pe liberali, pe care îi prezintă în antiteză cu germanii care au reacţionat decent la accidentul de marţi, făcând trimitere la incendiul din clubul Colectiv, reacţiile şi schimbările politice aduse de acesta.

"Condoleante si respect fata de victimele nevinovate ale tragediei din Germania, familiile si cei apropiati acestora! Sunt momente de solidaritate si de retinere / cu siguranta cauzele vor fi identificate si inlaturate pt viitor, acum insa este doar suferinta si decenta.

Vreau sa apreciez faptul ca Germania in acest moment greu da un exemplu de civilizatie, decenta si normalitate - niciun om politic nu a speculat tragedia pt a o ataca pe Doamna Cancelar Merkel, nimeni nu incearca sa obtina capital politic pe baza victimelor, nimeni nu mimeaza compasiune ipocrita pt victime dupa care isi face poze cu nuntasii veseli, nimeni nu va indrazni sa spuna "a fost nevoie sa moara oameni ca sa ...."!!! " .

In Germania asa ceva ar fi imposibil , o lipsa de minima morala sanctionata radical! Asemenea manipulari cinice se intampla doar in "teritorii barbare" sau in "colonii" inca necivilizate, ( care , din pacate , mai exista si in Europa de azi)!", scrie Ponta pe Facebook.

Accidentul din Germania s-a produs în jurul orelor 07.00 (06.00 GMT), aproximativ la jumătatea drumului feroviar de șase kilometri dintre stațiunea Bad Aibling și orașul Kolbermoor din Bavaria, între două trenuri de pasageri s-au ciocnit frontal la mare viteză. Tragedia s-a soldat cu zece morți, 18 răniți grav și 63 ușor. Potrivit ministrului federal al transporturilor, Alexander Dobrindt, sunt studiate pistele unei "probleme tehnice" sau unei erori umane, dar linia ferată respectivă era "securizată de sistemul PZB 90" menit să "forțeze trenurile să frâneze" pentru a evita orice coliziune.

Vezi şi: DEZASTRU în Germania: Două trenuri de pasageri s-au ciocnit. Morţi şi zeci de răniţi/ FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.