Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, ATACAT în grupul PSD: Ce au spus deputaţii social-democraţi

victor ponta psd

Victor Ponta a făcut duminică o vizită la grupul PSD din Camera Deputaţilor, înainte de citirea moţiunii de cenzură în plenul Parlamentului, şi le-a transmis colegilor un mesaj. Fostul premier, actual secretar general al Guvernului, a fost contrat dur de unii colegi deputaţi... după ce a ieşit din sală.

Vezi AICI ce le-a pus Ponta deputaţilor PSD!

Ponta le-a spus deputaţilor PSD că moţiunea de cenzură poate declanşa un război nuclear în interiorul PSD, iar dacă moţiunea nu trece premierul Grindeanu va demara negocieri în PSD. Ponta a mai susţinut că votarea moţiunii ar arunca Guvernul la mâna lui Iohannis, care nu va mai acorda funcţia de premier PSD.

Potrivit unor surse din cadrul şedinţei, Ponta a ieşit rapid din sală după ce a transmis mesajul, lăsându-i pe deputaţi să dezbată singuri. Prima care i-a dat replica în absenţă lui Ponta a fost Doina Pană, care l-a acuzat pe fostul ei şef de la Guvern că îşi bate joc de colegi. A urmat secretarul general Marian Neacşu, susţinut de deputatul de Dolj Ion Călin, acesta din urmă susţinând că PSD a fost întotdeauna un partid unit şi nimănui nu trebuie să-i fie permis să lovească în partid.

Deputaţii PSD au mai spus că Ponta nu ar fi ajuns niciodată în vreo funcţie dacă nu îl susţinea partidul. Fostul premier a mai fost acuzat că sfidează grupul PSD din Camera Deputaţilor aşa cum Grindeanu a sfidat CEx-ul. "O să ne rugăm de Grindeanu să ne pună miniştri? Cine e Grindeanu? Cine e Ponta? Ce obraz au să vină să ne dea două labe", au mai spus deputaţii PSD.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.