Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta confirmă: A fost ameninţat/ Teoria conspiraţiei despre Transilvania

victor ponta dna

Sebastian Ghiţă a afirmat, duminică seara, la RTV, că Victor Ponta a fost ameninţat de DNA, când era premier, că va fi arestat dacă va semna contractul pentru Autostrada Comarnic-Braşov. Fostul premier PSD confirmă cele spuse de Ghiţă şi lansează o teorie a conspiraţiei: factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă.

Vezi şi: Ghiță, acuzații GRAVE legate de Kovesi: 'În fața mea, Ponta a fost amenințat'

"Da, am mai spus chestia asta (că a fost ameninţat - n.r.), nu e aşa o noutate, decât faptul că o spune şi domnul Ghiţă. Ce e mai important e că nu a reuşit nimeni să lege Transilvania de restul României prin autostradă. Şi ce a anunţat domnul Cioloş (autostrada Piteşti-Sibiu - n.r.) nu e ok, nu s-a semnat nici măcar studiul de fezabilitate. Urmează să se facă licitaţia pentru studiul de fezabilitate. Poveşti deocamdată", a declarat Ponta, la RTV.

"Eu am susţinut că exista o conceptie cum că Europa s-ar termina la Carpaţi, de aceea investiţiiile germane se fac în Transilvania, de aceea acolo se spune 'ne-am săturat de restul României'. Am văzul partide care îşi spun naţionale şi care spun că Transilvania e altfel decât restul României. Sper ca după campanie să reuşim să o discutăm în mod serios", a mai precizat fostul premier.

Vezi şi: Năstase atacă dur: 'Dragi papagali care vă pregătiți să-l votați pe Băsescu...'

Întrebat despre ce ameninţări este vorba, Ponta a răspuns: "Eu am mai spus aceste lucruri. Este vorba atât de declaraţiile publice făcute de Băsescu, cât şi discuţii pe care le-am avut cu tot felul de factori din sistem, ca să spun aşa. Am fost ameninţaţi toţi cei implicaţi, cu obişnuitele dosare pentru abuz în serviciu."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.