Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta dă tonul, iar mașinăria PSD îl prinde în malaxor pe Iohannis

ponta zambeste

Premierul Victor Ponta a fost în vizită la uzinele Dacia de la Mioveni. Aici, premierul a ținut să precizeze că atât el, cât și miniștri Cabinetului său folosesc mașini produse la Mioveni, iar asta îl face să se simtă mândru.

Este obligația mea să folosesc o mașina fabricată în Romania, o mașina de calitate si la un standard cu a unei mașini produsă a intr-o alta țară străină. ”Miniștrii folosesc mașini fabricate in România, programul pe care l-am desfășurat privind ambasadele, toți au un Duster – mă simt ca acasă atunci când mă urc de la aeroport într-o mașină produsă la Mioveni”, a declarat Victor Ponta.

Semnalul a fost prins imediat de cei din PSD, care au ieșit la atac. Primul este chiar președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

”Pentru Klaus Werner Iohannis, „Romania lucrului bine facut” e de import. In timp ce premierul Victor Ponta a ales sa foloseasca un automobil Dacia Duster, produs in Romania, pentru a promova industria auto romaneasca, Iohannis nu poate renunta la luxul limuzinelor germane.

Iohannis a ajuns presedintele unui partid istoric, Partidul National Liberal, dar a uitat, sau ignora, doctrina pe care mari politicieni ai acestui partid au promovat-o, si anume „Prin noi insine!”.

Romanii nu-l stiu foarte bine pe Iohannis, dar pot trage suficiente concluzii daca se uita la anturajul acestuia, format din cei care au taiat salarii si pensii, care au marit TVA si au pus economia Romaniei pe butuci”, susține Zgonea.

Zgonea este acompaniat de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

”Pentru un candidat la presedintia Romaniei, functia suprema in statul roman, Klaus Werner Iohannis are prea multe lucruri de ascuns in fata romanilor. De pilda, mie si, cred eu, romanilor in general nu ne este clara colaborarea si relatia de prietenie dintre domnul Iohannis si domnul Schimdt.

Nu stim detalii despre BMW-ul de lux pe care primarul Iohannis l-a primit de la afaceristul Schmidt, la fel cum nu stim nimic despre apartamentul estimat, conform presei, la 1,5 milioane de euro, cel in care dl. Iohannis locuieste atunci cand se afla in Bucuresti. Apartament care apartine – coincidenta? – tot prietenului Schmidt! Este Klaus Werner Iohannis omul impins in fata de acest afacerist? Este cumva controlat de grupuri de interese despre care aflam abia acum? Tacerea mortuara a domnului Iohannis ne obliga sa credem orice, pentru simplul motiv ca lipsa de raspunsuri nu reuseste sa faca lumina, ci sa il afunde pe acest candidat in si mai multe speculatii.

Klaus Iohannis ascunde, profund iresponsabil, informatii importante de ochii cetatenilor romani. Iar acest scandal imobiliar recent, in care ne este prezentat un Klaus Iohannis care traieste in lux, subventionat practic de diversi afaceristi, ne arata fata adevarata a «cinstitului» candidat ACL. Daca Angela Merkel ar fi platit 500 de euro pe luna pentru a locui intr-un apartament de 1,5 milioane de euro dat de un tovaras, aceasta ar fi demisionat a doua zi! Ar fi fost un scandal monstru. Doamna Merkel ar fi fost obligata sa aiba o pozitie in care sa faca lumina in relatiile de afaceri si prietenie cu acest domn Schimdt. Or, strategia de campanie a lui Klaus Werner Iohannis este «opinia publica latra, caravana electorala, in frunte cu un BMW de lux, trece». Iohannis se ascunde de ochii romanilor si, tocmai pentru ca tace, va continua sa ramana ascuns, intr-una din cele 6 case din Sibiu, si dupa 16 noiembrie!”, susține liderul PSD Dolj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.