Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta desființează un ziarist: Pe reprezentantul securiștilor îl duc la un control psihiatric

ponta presa

Victor Ponta e în Mexic, acolo unde a participat la o reuniune și s-a văzut și cu președintele statului din America de Nord. Premierul a reacționat la acuzațiile fostului președinte al Moldovei, Vladimir Voronin, care a spus că are pământ cumpărat în Odessa. Totodată, Ponta îl desființează și pe ziaristul Dan Tapalaga, pe care îl numește reprezentantul securiștilor din România și despre care spune că l-ar duce la un control psihiatric.

Citește și: Acuzații incendiare la adresa lui Victor Ponta

”Am decis - duminică îi invit pe Vladimir Voronin (reprezentantul Comuniștilor din Moldova) și pe Dan Tapalagă (reprezentantul Securiștilor din România) să vizităm hectarele de la Odesa!

Sau mai bine să îi duc pe amândoi la un control psihiatric? Sau la detectorul de minciuni?”, a anunțat, din Mexic, Ponta.

În plus, premierul a anunțat că nu va sta la cursa de Formula 1, așa cum s-a vehiculat în România, ci va reveni sâmbătă în România pentru a merge în Maramureș, acolo unde s-a strâns CEX al PSD.

Citește și: SCANDALOS! Victor Ponta, în Mexic pentru o cursă de Formula 1

”Salut și sprijin deciziile adoptate de colegii mei din CEX al ‪#‎PSD‬. Și le urez succes secretarilor regionali în organizarea campaniei pentru alegerile din 2016. Guvernarea prin rezultatele sale va fi un argument esențial pentru o nouă victorie electorală!

Mâine (sâmbătă) dimineață voi ateriza la București după vizita efectuată în Mexic - deși cu o diferență de fus orar de 8 ore de confruntat sper să reușesc să ajung în Maramures să fiu alături de miniștrii și conducerea PSD în ultima zi a CEX.”, a transmis Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.