Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, despre preluarea şefiei Camerei Deputaţilor: Nu mă dau deoparte

gov.ro
ponta

Victor Ponta nu vrea să revină la conducerea PSD! Deși se vehicula că fostul premier este susținut să-i ia locul lui Liviu Dragnea, Ponta a declarat, miercuri seară, la Gorj TV, că nu va mai ocupa o funcție în partid până nu-și va rezolva problemele din justiție.

„Până nu voi termina absolut toate fazele procesuale, nu vreau să am din nou o funcție politică. Asta nu înseamnă că mă retrag undeva la o mănăstire în vârful muntelui. Dar ca să lămurim asta cu funcția de președinte al PSD, nu acum. Nu, până nu se termină toate procedurile judiciare”, a declarat Victor Ponta.

În ceea ce privește funcția de președinte al Camerei Deputaților, Ponta nu ar zice „nu”.

„Nu, nu am luat încă această decizie, dar o voi lua în curând. Luni, bănuiesc că se va pune problema. Oricum, este o chestiune pe termen scurt, până în noiembrie, decembrie. Nu pot să spun că e ceva ce-mi doresc în mod extraordinar de mult, dar nici nu vreau să mă joc de-a fata mare pe care o roagă toată lumea. Dacă se va pune problema să pot să fac ceva, să ajut, nu mă dau deoparte, pentru că am niște obligații. Nu în sens negativ. În sensul unor datorii. Și față de cei din PSD care m-au susținut. Și nu doar PSD, că este vorba de mai multe partide. Și mai ales față de cei care cu bună credință și cu bună intenție mi-au spus că sunt foarte dezamăgiți că mi-am dat demisia din funcția de prim ministru. Mi-au zis, domne, noi te-am susținut tot timpul, te-am votat, am mers cu tine. Și aici nu vorbesc de activiști de partid sau de colegii mei de partid. Vorbesc de oameni cu care m-am întâlnit în aceste șase luni”, a mai spus acesta.

Victor Ponta a fost trimis în judecată în dosarul Turceni – Rovinari. Fostul șef al Executivului va trebui să răspundă pentru trei capete de acuzare: evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani. După punerea sub urmărire penală, Victor Ponta s-a autosuspendat și din funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.