Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: După 21 decembrie tandemul Băsescu-Udrea va fi la Procuratură în cazul Nana

ponta amuzat


Întrebat în legătură cu acuzaţiile de corupţie pe care i le-a adus preşedintele legate de CFR Marfă, Rompetrol sau cazul Duicu despre care şeful statului vorbeşte de câteva lui, Victor Ponta a replicat: 'Spre deosebire de mine, puteţi să vă adresaţi şi azi şi mâine la DNA, o să vă spună că nu am niciun dosar penal, pe niciun din cazurile spuse de domnul Băsescu, domnul Băsescu are un dosar penal legat de afacerea Nana şi imediat după 21 decembrie va trebui să răspundă în faţa legii pentru toate fraudele, falsurile şi abuzurile făcute în cazul Nana. De aia e aşa disperat. Vrea să spună că şi alţii au probleme, nu doar el. El le are cu adevărat şi va răspunde pentru asta. (..) O să dăm publicităţii documente care arată în continuare şi implicarea doamnei Udrea în afacerea de la Nana, deci, împreună, cum sunt ei acum tandemul de candidaţi la preşedinte-prim ministru, vor fi tandemul de la procuratură după 21 decembrie'.

Ponta a adăugat că în calitate de ministru interimar al Mediului, Elena Udrea 'în mod ilegal şi împotriva chiar şi a premierului Boc a acordat comunei Nana nişte bani pentru lucrări inexistente'.

Referitor la aceste lucrări premierul a explicat că ar fi vorba despre 'faimoasele pajişti şi parcuri în mediul rural''. ''Ştiţi că satele din România îşi rezolvaseră toate problemele cu canalizarea, cu apa, cu asfalt şi trebuia doamna Udrea să facă parcuri în satele din România şi fix unul dintre parcuri s-a gândit să-l facă la Nana. (..) Hotărâri promovate fără niciun fel aviz, mai departe procurorii au de lucru', a arătat Ponta. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.