Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta și Dragnea, ATACAȚI DUR: Băieţi de Primăverii cu os de nomenclaturist

dragnea ponta

Fostul ministru Cristian Ghinea, candidat USR la alegerile parlamentare, scrie pe Facebook că aceia care acuză membrii USR, dar şi pe Dacian Cioloş, că nu sunt români şi că sunt "străini" sunt de fapt "băieţi de Primăverii cu os de nomenclaturist", care au "tupeu de borfaş".

Fata lui Gabriel Oprea, audiată la DNA

„Am studiat la Londra, la cea mai bună universitate de științe sociale din Europa. Ei și-au luat doctorate prin plagiat.

M-am născut în Sălăjean, am copilărit în Conțești de Dâmbovița. Am trăit pe pielea mea sărăcirea anilor 90. Ei ne apărau atunci țărișoara de investitori străini.

Sunt băieți de Primăverii cu os de nomenclaturist. Am fost la sapă, am cules fasole în iulie printre porumb. Abia după asta ințelegi ce înseamnă munca în soare. Ei s-au lansat în afaceri cu bani de la tăticu'. Acum ne spun că nu suntem români, că suntem străini. Tupeu de nomenclaturist. Tupeu de borfaș. Tupeu de corijent care te strigă "tocilar". Suntem mândri pentru ceea ce suntem, că am fost la sapă, că am studiat la universități despre care Ponta și Dragnea cred că sunt nume de gumă de mestecat. Și că ne-am întors”, scrie Cristian Ghinea, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.