Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îi mai dă o lovitură lui Băsescu: Vila solicitată a fost dată

Fostul preşedinte al României şi-a dorit o vilă anume din Snagov (Vila nr.1). A solicitat-o, şi-a dorit-o, dar nu a primit-o. Vila a fost dată Autorităţii Nationale pentru Persoane cu Handicap - ANPH.

Decizia a fost luată ieri în şedinţa de guvern.

Deşi nu a primit locuinţa solicitată, Guvernul este obligat de lege să îi ofere fostului şef al statului o locuinţă adecvată spre folosinţă pentru tot timpul vieţii.

Iată comunicarea oficiala a Guvernului:

 

În urma solicitãrii ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Guvernul a decis, prin Hotãrâre de Guvern, transferul unui imobil RAPPS din Snagov, cãtre Autoritatea Naţionalã pentru Persoanele cu Dizabilităţi.
Destinaţia acestui imobil urmeazã a fi aceea de centru de pregãtire, orientare, formarea profesionalã, pentru persoanele cu dizibalităţi şi pentru personalul care lucreazã cu persoanele ce suferã de diverse dizabilităţi.
Solicitarea ministerului s-a bazat pe necesitã?ile care rezultã din înfiin?area unui astfel de centru, respectiv, posibilitatea de a organiza în spaţiul aferent: salã de conferinţe; salã de seminarii; facilităţi destinate asigurãrii cazãrii şi servirii mesei; interconectarea la serviciile comunale (apa curentã, canalizare, electricitate) şi de comunicaţii (telefon, fax, internet).

 

sursa foto: exclusivnews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.