Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îl ridică în slăvi pe specialistul dat afară de Grindeanu: 'Să lucreze MAI MULT'

ponta stiripesurse

Victor Ponta l-a lăudat pe Cristian Botan pentru proiectul său reprezentând "cea mai amplă bază de date despre administrație publicată vreodată pe Internet". Cu această ocazie, fostul premier a anunțat că susține proiectul Legii Salarizării.

"Il felicit pe Cristian Botan pentru acest nou proiect pe care il lanseaza si ii urez succes / am facut lucruri bune impreuna in perioada colaborarii noastre si ii sunt recunoscator .

Citește și: Se cere DEMISIA ministrului Sănătății: 'Dragnea să-și asume acest EȘEC'

Si pentru ca este vorba de administratie publica reiau opinia mea pe care o tot spun cand am ocazie : sustin proiectul "legii salarizarii" ( cu amendamentele necesare) si cred ca cei care lucreaza in zona publica merita si trebuie sa fie platiti mai bine - dar daca le marim salariile este momentul sa cerem si sa lucreze mai mult si mai eficient! Iar aceasta schimbare dubla trebuie sa fie si in avantajul celor care lucreaza in zona privata, platesc taxele si inpozitele din care se finanteaza Bugetul si care (logic) vor sa vada unde, cum si de ce se cheltuiesc banii platiti de ei!

Iar proiectul ( privat acum) al lui Cristian Botan atinge tocmai aceasta dorinta a tuturor - o administratie publica mai bine platita, mai profesionista si mai eficienta!", a scris Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.