Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta in fața loviturii fatale

fatal

Surse politice susțin pentru stiripesurse.ro că în aceste zile se va încerca lovitura fatală pentru premierul Victor Ponta. În cazul în care se va lua și cea mai mică măsură de impunere a unui control judiciar șansele ca el să rămâne în funcție vor fi egale cu zero. Eventualele interdicții îi vor fi fatale.

Dacă rezistă luna asta e clar că nu mai poate fi dat jos”, a declarat sub protecția anonimatului un important responsabil de instituție publică.

Ce înseamnă lovitura fatală. E clar că din punct de vedere politic premierul e de neclintit. Nici PSD și nici unul din aliații PSD la guvernare nu va încerca răsturnarea Guvernului Ponta printr-o lovitură pe la spate. Nici măcar UNPR care își dă seama că fără PSD riscă excluderea definitivă de la masa mare a deciziilor.

Vezi și: Ponta s-a suspendat din fruntea PSD. SCRISOAREA CĂTRE PARTID

În atari condiții singura lovitură care cu adevărat să conteze e una din partea procurorilor. Deocamdată Camera Deputaților a respins solicitarea DNA de încuviințare a urmării penale pentru nu mai puțin de 18 catepe de acuzare. Liberalii au contestat decizia Camerei cu mantă (adică au contestat Regulamentul Camerei Deputaților care dacă va fi acceptată de judecătorii CCR va duce implacabil la reluarea votului în cazul Ponta) și o deiciz definitivă se va da miercuri 15 iulie a.c

Numai că aceeași procurori DNA au început deja urmărirea penală în cazul altor 3 capete de acuzare, fapte petrecute înainte de a avea calitatea de premier și deci pentru care nu trebuia încuviințarea Camrei Deputaților.

Ce s-ar întâmpla de ex. dacă mâine va fi dus cu mandat la DNA și să fie pus sub control judiciar? Asta înseamnî că premierul României va trebui să se ducă la Poliție să dea cu subsemnatul de 2 ori pe săptămână, să ceară voie și să informeze când face anmite deplasări în țară și eventual să i se interzică sa părăsească țara și să ia legătura cu animiți colaboratori.

Așa președintele Iohannis ar deveni super-jucător, iar în PSD se va declanșa lupta pe față între gruparea Ponta-Rovana și Dragnea-Zgonea cu Hrebenciuc în spate pe poste de sforar.

Dar… tic tac, tic tac și ”Nu aduce ziua ce aduce ora”. Stați pe stiripesurse.ro pentru că nebuniile vor crește în intensitate în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.