Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, în război cu 'Propaganda': 'Uite că în Turcia e altfel'

kmkz.ro
ponta erdogan

Victor Ponta reacţionează la victoria prietenului Erdogan în referendumul din Turcia. Fostul premier foloseşte prilejul pentru a lansa un nou atac la ceea ce numeşte "Propaganada" din România, care nu ar respecta democraţia.

Vezi și: 23 de răniți după ce un avion și-a golit, accidental, dejecțiile de la WC peste un vas de croazieră

"Poporul turc a votat / si rezultatul nu este contestat de nimeni - desi este foarte strans ( doar 1,5 milioane voturi diferenta)! Si "democratie" inseamna ca decizia apartine celor care voteaza. Problema este ca Uniunea Europeana nu este multumita de rezultat / nici presa internationala / nici "deontologii" si Propaganda din tara nostra ( aia care sunt mai europeni decat europenii, mai democrati decat democratii si mai catolici decat Papa). In Romania conteaza ce voteaza oamenii doar daca voteaza cum se asteapta "Propaganda" - altfel se considera un vot gresit , contestat, criticat si care oricum merita si trebuie schimbat. Uite ca in Turcia e altfel", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi și: Ieșit din PUȘCĂRIE, un ministru face DEZVĂLUIRI la Antena 3: Iohannis, Ponta și Dragnea, pe listă

Înalta Comisie Electorală a Turciei (YSK) a anunţat duminică seara victoria taberei "da" la referendumul pentru modificarea Constituţiei, transmite Reuters. Numărul de voturi pentru modificarea a 18 articole din Constituţie, în sensul extinderii prerogativelor preşedintelui ţării, era cu 1,25 milioane mai mare decât numărul de voturi împotrivă. În momentul anunţului, mai erau de numărat doar 600.000 de voturi. Opoziţia consideră această neregulă un semn de întrebare asupra valabilităţii rezultatelor, reaminteşte Reuters. Partidul Republican al Poporului cere renumărarea a până la 60% din voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.