Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta intră la rupere: îi face praf pe liberali, după cazul Olteanu. Bonus:o nouă poreclă pentru PNL

gov.ro
ponta

Fostul premier Victor Ponta nu ratează ocazia și îi ironizează pe cei de la PNL, după ce guvernatorul BNR Bogdan Olteanu, ales cu susținerea PNL, a fost reținut de procurorii DNA. Ponta îi amintește Alinei Gorghiu că la momentul când se petrecereau faptele de care este acuzat Olteanu, cei doi ”împărțeau cafeaua”.

Citește și: Tăriceanu a EXPLODAT: îi cere lui Iohannis să-i DEMITĂ pe Kovesi și Coldea

Citește și: OFICIAL DNA - De ce trebuie arestat Bogdan Olteanu. Acuzațiile la adresa viceguvernatorului BNR

Vezi și: S-ar putea cere urmărirea penală, reținere și arestarea lui Tăriceanu. Detalii/ ZVON

”Eu v-am spus de mult timp că noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!

PCUS dădea un comunicat de susținere de fiecare dată când Stalin trimitea în Siberia (sau în fața plutonului de execuție) un lider care până cu câteva zile înainte era mare "ștab" în Partid!

Bogdan Olteanu a fost Președintele Camerei Deputaților din partea PNL și este (încă) viceguvernator al BNR din partea PNL. Habar nu am dacă a luat sau nu bani de la SOV în campania electorală din 2008 - dar sigur eu nu eram atât de apropiat atunci de Olteanu cum erau alți liberali (de exemplu Gorghiu, Mișu Voicu, Atanasiu, Cătălin Predoiu etc.) - și dacă s-au dat bani în campanie a fost să se aleagă și respectivii deputați!

Anul trecut în noiembrie, după demisia mea, s-a vorbit că Bogdan Olteanu este propunerea PNL pentru Premier, în oglindă cu Liviu Voinea propus de PSD (până le-a spus clar Dl. Iohannis să termine cu propunerile că decizia cu Cioloș era luata demult, încă înainte de "Colectiv")!

Olteanu a fost săltat aseară târziu pentru ceva ce se spune că a făcut în 2008 (conform normelor democratice și statutului de drept "românesc") și azi la prima ora, înainte să bea cafeaua, tovarășa Gorghiu Dej a emis comunicatul de înfierare a "coruptului"! Faptul că în 2008 (când se petreceau faptele incriminate) Alinuța își bea cafeluța de dimineață chiar cu "inculpatul" este un detaliu irelevant pentru această cauză!

PNL (fost PDL) = PCUS! Qed”, scrie Victor Ponta.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.