Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îşi donează salariul la Steaua. Reacţia preşedintelui echipei de baschet

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri că, deşi de la 1 august i se măreşte salariul, până la 1 ianuarie 2016, data când toţi bugetarii vor primi lefuri mai mari, va dona sumele suplimentare echipei de baschet Steaua. Preşedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucureşti, Virgil Stănescu, a declarat că iniţiativa premierului este un gest lăudabil din partea oricărui fan, nu doar a primului ministru.

"Super, iniţiativa ca un suporter să ne doneze o parte din salariu e lăudabilă, mai mulţi ar trebui să se axeze pe sport, iar oricine ar veni în ajutorul sportului este de apreciat. Este lăudabil orice gest de acest fel din partea oricui", a declarat Virgil Stănescu, pentru Mediafax.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: După ce şi-a mărit salariul, Ponta face un 'gest simbolic'

Preşedintele formaţiei steliste a mai spus că premierul Victor Ponta, care a jucat la Steaua la nivelul junioratului, a asistat la meciurile echipei din ultima perioadă în calitate de suporter.

"A venit la meciuri, nu a venit în alte ipostaze, la antrenamente de exemplu, dar la meciuri a venit. Ca mulţi alţii, pune suflet în echipa de baschet şi crede în noi. Nu a făcut o notă discordantă faţă de alţi suporteri. Nu ştiu dacă îi vom oferi ceva special pentru donaţia sa, pentru că noi luăm în considerare un gest pentru orice suporter care procedează astfel. Avem programul «Patron la Steaua», prin care orice fan poate ajuta clubul. Pe de altă parte, la sală şi la meciuri nu vine premierul Victor Ponta, ci suporterul Victor Ponta", a mai afirmat Virgil Stănescu.

Oficialul de la clubul stelist a spus că iniţiativa lui Victor Ponta poate părea inedită în România, dar pentru el, personal, nu este prima dată când are de-a face în lumea baschetului cu un prim-ministru, dând exemplul premierului Belgiei, Johan Vande Lanotte, din perioada 2011-2014, care a condus clubul Oostende.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.