Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ponta lansează acuzații INCENDIARE: Iohannis încearcă să MUȘAMALIZEZE

ponta iohannis

Fostul premier Victor Ponta intră la rupere împotriva președintelui Klaus Iohannis și-l acuză pe acesta că încearcă să mușamalizeze cazul Hexi Pharma. Ponta susține că lui Dan Condrea i s-a închis gura prin acest accident pentru a nu mai putea merge la Parchet să spună cine era, de fapt, în spatele său.

”În fiecare sesizare de la SRI este trecută o mențiune, foarte corectă din partea SRI: cu aspectele penale am sesizat Ministerul Public, că doar nu face Guvernul anchetele penale.

În cazul Hexi Pharma nu exista o procedură de licitație centralizată. Fiecare spital achiziționa produsele, nu era o licitație centralizată la Guvern.

Dacă tot chemi pe cineva mâine să-l reți, că primul impuls dacă știi că vei fi reținut este să fugi din țară, nu să te înfigi în primul pom.

Am o certitudine: domnul Condrea nu va mai putea da declarații la Parchet să spună cine l-a susținut timp de 10 ani. Eu zic că la Colectiv a fost nevoie să moară oameni, acum a fost nevoie să moară Condrea, ca să nu mai meargă nimeni la Parchet.

Dacă ați văzut, în noiembrie corupția ucidea. Acum, domnul Iohannis a făcut un efort intens de a mușamaliza această afacere.

Am exact dovezile pe care le-a avut domnul Iohannis în noiembrie când a fost cazul Colectiv. Se va informa domnul Iohannis și vă va spune că s-a informat (...) Domnul Iohannis face un efort imens pentru a mușamaliza dosarul Hexi Pharma”, a declarat Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.