Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, lobby pentru o echipa de Formula 1 in Dubai? Raspunsul Forza Rosa

formula 1

Premierul Victor Ponta a fost acuzat ca scopul vizitei sale in Dubai ar fi fost sa faca lobby pentru intrarea unei echipe romane de Formula 1 in Federatia Internationala de Automobilism. Astfel premierul ar fi reprezentat interese private in Dubai. Insa reprezentantii companiei Forza Rossa, al caror proiect era crearea unei echipe romane de Formula 1, neaga aceste informatii.

Mai mult decat atat, Forza Rossa sustine ca proiectul in sine a fost sistat, iar premierul nu are nicio legatura cu acesta.

"Proiectul de Formula 1 este în totalitate privat şi s-a dorit a fi implementat începând cu anul 2015. Toate costurile legate de acest proiect au fost în totalitate suportate de către Grupul Forza Rossa. [...] Dosarul de aplicaţie a fost depus la Federaţia Internaţională de Automobilism în data de 23 decembrie 2013, şi nicidecum în luna februarie 2014, aşa cum s-a speculat în presa din România. [...] Începând cu luna iulie 2014, proiectul Grupului Forza Rossa cu privire la participarea în Campionatul Mondial din 2015 a fost sistat şi nicidecum amânat din motive electorale, aşa cum s-a speculat", au precizat reprezentanţii companiei pentru Realitatea TV.

Citeste si: S-a aflat ce NEGOCIAZĂ Victor Ponta la Abu Dhabi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.