Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ponta va efectua o vizită la Washington

ponta_pupitru_guvern

Premierul Victor Ponta a anunţat, în debutul şedinţei de guvern, că va face o vizita la Washington pentru întâlniri cu secretarul american al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri de peste ocean.

'O sa merg la Washington pentru a avea întâlniri cu secretarul de stat al Comertului si cu alti reprezentanti ai mediului de afaceri pe dimensiunea economica a Parteneriatului Strategic România - SUA. O spun de fiecare data: la relatii excelente economice si politice si militare trebuie sa avem relatii si mai bune economice', a afirmat, potrivit Agerpres, prim-ministrul.

Acesta le-a cerut membrilor Cabinetului care au atributii în domeniile economice sa înlature 'bariere administrative si birocratice', astfel încât tara noastra sa fie atractiva din punct de vedere al investitiilor pentru oamenii de afaceri americani: 'Vreau sa aratam ca suntem o tara în care merita sa investesti nu doar pentru ca suntem parteneri strategici ai SUA, ci si pentru ca avem o legislatie si un sistem care sprijina investitiile americane'.

Anterior, surse politice anunţau că premierul urmeaza sa plece în SUA marti seara, urmând sa revina în România la sfârsitul acestei saptamâni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.