Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, mesaj de ULTIMĂ ORĂ: O să votez cu toată convingerea. Guvernul Tehnocrat ne-a tot păcălit

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților a avizat favorabil, luni, cu numai o abținere, proiectul de lege inițiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea unor taxe nefiscale, membrii comisiei stabilind, însă, ca taxa radio-tv să rămână în vigoare.

Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, a afirmat luni că este în favoarea eliminării taxei radio-tv, dar, dacă a decis contrariul Comisia de buget, rămâne și el adeptul eliminării a 101 taxe din 102 propuse inițial în proiectul de lege al PSD.

Proiect CONTROVERSAT, adoptat TACIT de Cameră: Arhivele SRI, SIE şi MApN - desecretizate

Totodată, Victor Ponta a anunţat, luni seară, pe Facebook că o să fie prezent ca să îl ''voteze cu toata convingerea'', fostul premier precizând totodată că, din punctul său de vedere, taxa radio-tv ar fi trebuit eliminată.

''Maine merg la Camera Deputatilor sa votez cu toata convingerea Proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si de ceilalti parlamentari PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale. Mai tineti minte minciunile Propagandei in 2014 - sa vina la vot "tinerii si Diaspora" pentru ca PSD vrea sa mareasca taxele?!?? Poate acum oamenii s-au mai lamurit cine face ceva cu adevarat (noi am redus TVA, CAS, impozitul pe dividende, impozitul pe profitul reinvestit, taxele consulare , samd) si cine doar ii minte! Iar acum prin initiativa legislativa "Dragnea - PSD" de eliminare a peste 100 taxe nefiscale doar putem arata inca o data asta!
Este o lege buna si necesara - Guvernul "Tehnocrat" ne-a tot pacalit ca o adopta ei dar bineinteles ca ne-au dus cu vorba/ asa ca bine ca a facut-o PSD si sper ca Presedintele Iohannis sa o promulge.
Ps - eu in continuare cred ca trebuia eliminata si Taxa Radio-Tv care este total depasita de realitatea actuala / dar inteleg compromisul politic si voi vota proiectul de lege.
Deci daca va plac taxele votati cu "Iohannis- Ciolos - PNL - USR"! Daca vreti o viata mai buna votati cu PSD
!'', a scris Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.