Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta NU intelege cu ce a gresit

Ponta - capital.ro

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu intelege cu ce a gresit fata de oamenii care au votat impotriva sa si ca mai are inca nevoie de timp la aproape doua luni de la alegerile prezidentiale. El a marturisit ca vrea sa se schimbe, sa schimbe Guvernul, sa schimbe partidul.

"M-am gândit, totuşi peste şase milioane de români, unii dintre ei cu siguranţă îl plac pe Klaus Johannis şi au venit să-l voteze, alţii însă, nu ştiu exact care e proporţia, au venit şi au votat împotriva mea şi atunci schimbarea mea n-a fost de strategie, a fost o perioadă de timp pe care n-am încheiat-o încă, mai am nevoie de acest timp ca să înţeleg cu ce am greşit faţă de acei oameni. Sigur, sunt unii care n-or să mă placă niciodată şi n-am cum să-i răzgândesc sau să mă justific. Foarte mulţi, însă, din cei care au votat cumva împotrivă, ca să nu vină Victor Ponta, cu siguranţă au avut lucruri să-mi reproşeze şi tăcerea mea sau, mă rog, mai puţină comunicare a fost legată de obligaţia mea, dacă rămân în viaţa publică, de a înţelege cu ce am greşit faţă de acei oameni, cu ce trebuie să mă schimb eu, cu ce trebuie să se schimbe Guvernul, cu ce trebuie să se schimbe partidul pe care-l conduc”, a spus Ponta la Antena 3.

Premierul a precizat ca s-a gandit sa se retraga dupa infrangerea de la prezidentiale, insa vazand ca cei care se afla in echipa lui Iohannis sunt cei care au facut parte din guvernarea PDL impotriva careia oamenii au votat USL a hotarat sa ramana in fruntea guvernului.

"Da, vreau să rămân prim-ministru până la alegerile din 2016, din noiembrie, pentru că cei care ne-au votat în 2012 n-au votat să ne jucăm cu funcţiile – ne ducem, te-ai supărat, pleci acasă – ne-au votat ca să facem nişte lucruri pentru ei. (...) N-am văzut foarte multe figure noi. Predoiu a fost tot timpul în guvernul ăla, guvernul care a tăiat pensile şi salariile, Boagiu, Ialomiţeanu, toţi ceilalţi, ori mie mi s-ar fi părut că e o trădare din partea mea faţă de cei care ne-au votat în 2012, la locale, la parlamentare, cei care au votat la referendum, cei care au votat în 2014, pur şi simplu să abandonez ca să vină cei pe care ei au vrut să-i dea afara de la guvernare”, a adăugat Ponta.

sursa foto: Capital.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.