Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, opinie despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, la tv: 'Schizofrenie! Iohannis va avea dosar'

ponta iohannis

Război total deschis de Victor Ponta cu marii săi dușmani, Klaus Iohannis și Dacian Cioloș. Fostul premier a devoalat, în direct la România TV, marile gafe ale celor doi adversari.

Citește și: DOLIU în lumea fotbalului: Un fost campion mondial a încetat din viaţă / VIDEO

"Sistemul, că despre asta discută. Cioloș și Iohannis vorbesc de sistem. Nicușor Dan și Alina Gorghiu nu știu despre ce vorbesc. Ei spun că nu știu să guverneze bine, dar să nu îi votați pe ăia că sunt comuniști, hoți și proști. În 2017 ar putea fi guvern PSD - ALDE și vor fi lucruri bune sau va fi ce e și azi, adică dosare la politicieni, oameni de afaceri români. Dacă a mai rămas vreo firmă românească, la anul va fi închisă. În 2014 a apărut la escrocii de la Mediafax cu Ponta crește TVA-ul și cota unică. Am făcut invers. Proiectul lui Liviu Dragnea nu e bun că e al PSD-ului.

Citește și: Simona Halep își toarnă cenușă în cap după umilința din Singapore: Declarații după meciul cu Kerber

Legea lui Liviu Dragnea cu eliminarea celor 102 taxe nu a fost pe placul lui Dacian Cioloș, care ar putea să o atace la CCR. Ponta îi taxează pe liberali care au votat în bloc pentru această lege. "Aici e un pic de schizofrenie. Păi Dacian Cioloş nu e premierul PNL-ului? PNL a votat legea şi şeful lor, Cioloş spune că nu e bună. Declaraţia domnului Cioloş am mai auzit-o. E una de birocrat ca a celor de la FMI.

Citește și: De ce a refuzat Valonia acordul CETA

O să vă dau niște declarații ale lui Klaus Iohannis, dar le pun în ghilimele ca să nu mai îmi facă Guvernul vreun dosar. Nu mai există democrație în România. Domnul Iohannis a spus că putem vota ce vrem noi pe 11 decembrie că tot pe Cioloș îl pune premier chiar dacă nu candidează. Domnul Iohannis în cei doi ani de mandat a făcut toate greșelile și erorile lui Traian Băsescu în zece ani. A făcut dosare tuturor adversarilor politici. Acum nu-i convine lui Băsescu. Are și el dosar. Asta i se va întâmpla și lui Klaus Iohannis. Va avea dosar", a mai spus Ponta la emisiunea "România la raport" a Andreei Crețulescu de la RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.