Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, previziune sumbră: 'Cine va fi Donald Trump al României?'

ponta sua

Donald Trump a mai obţinut o serie de victorii importante în alegerile republicane de marţi, inclusiv în Florida, unde şi-a adjudecat toţi cei 99 de delegaţi. Victor Ponta vede succesul lui Trump ca pe o veste proastă pentru Europa şi pentru România. Potrivit fostului premier, fenomenele politice din SUA sunt de obicei exportate în Europa după câţiva ani. Astfel, şi România va avea parte de propriul "Trump" în 2019, este de părere Victor Ponta.

"In timp ce Romania (si toata Europa) doarme Donald Trump a mai castigat alegerile preliminare in 3 mari state americane , si este deja 90% candidatul Partidului Republican in 2016! Ceea ce este cel mai important pentru noi este modul in care evolueaza politica in SUA, deoarece este dovedit ca ce se intampla acolo ajunge ca un val in Europa dupa cativa ani! Cine va fi Donald Trump al Romaniei in 2019?!?", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi şi: O nouă mare retragere din cursa pentru Președinția SUA: Este un tsunami politic

Tot marţi, candidatul republican Marco Rubio s-a retras din cursă, iar John Kasich a câştigat în Ohio, statul în care este guvernator. Cu o diferenţă de peste 200 de degaţi în favoarea lui Trump, urmăritorul Cruz pare să mai aibă doar speranţa prelungirii deznodământului până la Convenţia Republicană.

Vezi şi: Cristoiu face public un sms primit de la Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.