Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta râde de o gafă a Guvernului: 'Am înţeles, să trăiţi, stimată domnule General'/ FOTO

ponta zambeste

Fostul premier Victor Ponta râde de o gafă dintr-un document oficial al Guvernului Cioloş. Un secretar de stat a trimis o invitaţie în care a folosit formulele "stimată domnule ministru" şi "stimată doamnă ministru", deşi documentul era adresat ministrului Paul Gheorghiu, şeful Cancelariei Prim-Ministrului. Mai mult, este vorba despre un document în care un oficial al guvernului trebuie să răspundă la o invitaţie a guvernului din care face parte.

Vezi și: EXCLUSIV - Președintele ASF a fost audiat la DNA. Vezi în ce dosar/ DOCUMENT

„"STIMATA DOMNULE MINISTRU"!!!!

Au rezolvat "Tehnocratii" si marele scandal din aceste zile legat de familia traditionala si relatiile persoanelor de acelasi sex (e weekend si putem face putin haz de necaz)!

Cititi mai jos cum arata o invitatie elaborata cu "competenta" deja specifica Guvernului Ciolos ( cel care a dat ordin Sistemul sa continue si dupa 11 Decembrie indiferent de ce voteaza oamenii).

"Stimata Domnule Ministru" e doar inceputul / urmeaza la final un "stimata doamna ministru" invitatia fiind adresata Sefului Cancelariei - Paul Gheorghiu/ iar acesta desi este seful institutiei care organizeaza evenimentul trebuie sa confirme participarea la o adresa de email de la Guvern!

Deci e clar ca Guvernul Ciolos a batut deja toate recordurile de incompententa ( si chiar ridicol) din ultimii 26 de ani! Dar ordinul este ca trebuie sa ramana tot ei - Am inteles sa traiti "Stimata domnule General"!!!”, scrie Ponta pe Facebook.

Vezi și: Românii ies în stradă pentru modificarea Constituției. Familia Bodnariu, prezentă

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.