Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, recunoscator celor de la DNA ca n-au publicat interceptarile din 2010 cu el

Premierul Victor Ponta a ironizat stenogramele DNA in care sunt prezentate discutiile dintre Viorel Hrebenciuc si Dan Sova privind presedintita partidului. El a declarat ca este recunoscator celor de la DNA ca nu le-au publicat si pe cele din 2010 cu el, cand el candida la sefia partidului.

"Daca vrei sa ajungi presedinte de partid poti sa ajungi la inchisoare. N-am vazut pentru ce sunt urmariti penal (n.r. Dan sova si Vioel Hrebenciuc). Din cate stiu eu domnul Sova nu e in acelsi dosar cu Hrebenciuc. A fost un avertisment pentru toata lumea - care mai vreti sa fie presedinte sunteti luati de DNA.

Eu sunt recunoscator celor de la DNA nu au publicat stenogramele din 2010 ca eu am vorbit cu toata lumea, cu presedinti de organizatii, de CJ, am dat mana cu toata lumea, cu toti 1.500. Sunt sigur ca exista. Ati fi ingroziti cum i-am rugat pe toti sa ma sustina", a spus Victor Ponta in gluma.

Ponta a explicat ca cei care au discutat despre sefia PSD nu au fost exlusi din partid, pentru ca nu a fost vorba de "actiuni de partid", ci de simple discutii "la cafea".

"Acum toata lumea munceste la campanie", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.