Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga: Victor Ponta reprezintă eșecul tânarului politician / VIDEO

Liderii liberali își transmit mesajele politice în aceste zile de la mare acolo unde se desfășoară Școala de vară a tinerilor liberali. În colimatorul copreședinților Vasile Blaga și Alina Gorghiu s-a aflat în principal premierul Victor Ponta, în contextul în care acesta este inculpat  în dosarul Turceni-Rovinari.

În acest sens, Alina Gorghiu a reafirmat că PNL îi cere demisia lui Victor Ponta și a arătat că liberalii au adunat 1.200.000 de semnături în acest sens.

'Singurul lucru pe care PNL poate sa-l facă este să-i ceara demisia. Avem acele 1.200.000 de semnături adunate...Domnia sa are un statut atunci când vine vorba de justiție. Este inculpat, acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri, căruia i s-a pus sechestru. ', a spus liberala, potrivit Agerpres. Totodată, aceasta a comparat PSD cu o 'mașină uzată care nici piese de schimb nu mai are' și a susținut ca partidul nu mai este capabil să se reformeze și nu mai are oameni.

La rândul său, Vasile Blaga a precizat că liberalii își doresc să ajungă la guvernare, adăugând că premierul Victor Ponta este ''eșecul tânărului politician''.

'Programul de guvernare al PNL trebuie promovat de oameni credibili. (...) Ne dorim sa guvernam, indiferent daca se supara Ponta pe mine. (...) Vrem sa guvernam, dar sa si organizam alegeri cu noi la guvernare', a spus Vasile Blaga, la Scoala de vara a TNL.

Acesta i-a sfătuit pe tinerii liberali să nu fie ca Victor Ponta, să se implice în politică și să se promoveze prin muncă.

'Nu fiți ca Victor Ponta. El este eșecul clar al tânărului politician ajuns acolo unde nu merita. Este mai rău decât vechii pesediști care se mai țineau de cuvânt. Minte când respiră. De unde a votat Codul fiscal prima dată? Din Istanbul?', a susținut Blaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.