Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în direct: Lovitură după lovitură la adresa lui Dragnea. Ce spune fostul premier despre REVOCAREA lui Kovesi şi 'statul paralel'

evz.ro
ponta dragnea

Victor Ponta s-a dezlănţuit, în direct, la Antena 3. După ce l-a somat pe Liviu Dragnea să-şi ceară scuze, Ponta susţine că Dragnea n-a făcut nicio mişcare pentru stoparea abuzurilor pe care chiar el le acuză.

Citeşte şi: OFICIAL - Casa Regală, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea Regelui Mihai. Ce măsuri iau medicii

"S-au comis foarte multe abuzuri. Ce l-a oprit pe Dragnea să oprească aceste abuzuri? Ministrul Justiţiei, care e pus de Dragnea, domnul Tudorel Toader, putea oricând să ceară revocarea lui Kovesi.", a declarat Victor Ponta.

Mai mult, susţine Ponta, lansând un nou atac, Dragnea ar trebui să definească sintagma pe care o foloseşte din ce în ce mai des: 'statul paralel'.

"Guvern controlat de Liviu Dragnea, Parlament controlat de Dragnea. Nu mi-a zis cu cine să mă lupt. Cine e statul paralel? Dacă se referă la 2013, nu eu tăiam porcul pentru statul paralel, ci el. El a avut protecţie mulţi ani, însă când a venit informarea de la Olaf..Cred că şi acum încearcă să negocieze cu Kovesi. Nu îmi explic de ce nu s-a schimbat până acum, când ai majoritate, un alineat dintr-o lege. Cine nu îl lasă? Nu îl lasă să schimbe Guvernul? L-a schimbat pe Grindeanu, l-a pus pe Tudose. În Parlament, trece ce vrea Liviu Dragnea. Cred că încă negociază cu statul ăla parlalel pe care nu l-a definit.", a completat fostul premier.

Citeşte şi: Acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: 'Îl paște PUŞCĂRIA, și pe el și pe consoarta primă doamnă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.