Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta s-a supărat: Nu eu fac Bugetul

ponta_pupitru_guvern

Premierul Victor Ponta s-a supărat pe cei care critică proiectul de Buget pe 2015. Principala nemulţumire a acestuia este că i s-a pus în cârcă tăierea bugetelor pentru diverse instituţii, inclusiv DNA.

Premierul susţine că bugetul este făcut de fiecare minister în parte, sub coordonarea ministrului delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, iar premierul nu face decât să-şi dea acordul la final şi să trimită proiectul în Parlament.

"Eu nu am acces la datele din buget, atât timp cât ele sunt la ordonatorii de credite. Dacă vrem să le spunem oamenilor adevărul, să nu îi mai prostim cu «Ponta taie bugetul». Nu pot nici să-l tai, nici să-l măresc. Ceea ce e important e că nu există taxe şi impozite noi, că absolut toate drepturile şi măsurile aflate în vigoare sunt incluse în buget, că absolut toate instituţiile publice au datele şi le introduc în sistemul centralizat de Ministerul de Finanţe. Discuţiile din presă induc nişte lucruri care nu sunt adevărate. Eu nu fac bugetul, fiecare îşi face bugetul şi noi îl trimitem la Parlament", a declarat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.