Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta se implică în conflictul dintre Dacian Cioloș și Raed Arafat: Atacuri dure la 'tehnocrați'

ponta ciolos

Raed Arafat e singurul nume greu din guvernarea Victor Ponta care a rezistat, până acum, în mandatul lui Dacian Cioloș. Arafat nu e membru de partid, dar mulți l-au acuzat de afinități cu PSD. Între noul premier și secretarul de stat pare să mocnească un conflict după ce Corpul de Control al prim-ministrului a desființat modul de intervenție al departamentului condus de Arafat în tragedia de le clubul Colectiv, precum și prestația acestuia în acea noapte tragică. Arafat a răspuns la raportul Corpului de Control și urmează un nou episod din duelul cu Cioloș. În apărarea lui Arafat se așază fostul premier, Victor Ponta, care lansează atacuri dure la ”tehnocrați” și la ”talibanii” din spatele lor.

Citește și: Raed Arafat îi răspunde lui Dacian Cioloș: Ce spune față de analiza Corpului de Control

Iată ce spune Victor Ponta:

”Dincolo de antipatia pe care a generat-o Raed Arafat (prin faptul că i-a rezistat lui Băsescu în 2012, pentru că afectează diverse interese private, pentru că are propriile greșeli și încăpățânari) aș vrea să transmit românilor care încă gândesc cu mintea lor următoarele:

1. SMURD - (al cărui principal fondator și promotor este Raed Arafat) este una din puținele instituții din România care funcționează la standarde internaționale, singura instituție apreciată unanim în lume și la care state străine extrem de bogate și avansate se raportează ca și reper de profesionalism și eficiență;

Citește și: STUDIU Oamenii foarte inteligenți nu interacționează prea mult cu prietenii

2. În aproape 4 ani de Guvernare am sprijinit necondiționat activitatea SMURD și pe Raed Arafat personal pentru simplul motiv că eu îi apreciez și am văzut de multe ori cât de important este un sistem de intervenții în situații de urgență într-o societate modernă;

3. Și în tragedia de la "Colectiv" (acolo unde mulți neaveniți și habarniști își dau cu părerea), și în fiecare minut din cele 24 de ore din cele 365 de zile ale anului Arafat și SMURD au făcut ceea ce era omenește posibil să salveze vieți (opinie exprimată public de TOȚI experții internaționali care au analizat situația) - și pentru asta, în stilul clasic României de azi, în loc să le mulțumim îi murdărim și acuzăm de toate prostiile.

Citește și: ȘOCANT Cât de periculoasă e lumina telefoanelor pentru sănătate

4. După ce "tehnocrații" (și "Talibanii" din spatele lor) îl vor da afară pe Arafat să ne ferească Dumnezeu de prima situație de urgență - dar Dumnezeu nu îi protejează pe proști și nebuni, așa că pregătiți-vă pentru ce e mai rău!

Un exemplu similar - după ce anul trecut ANAF a adus un plus de 2.5 miliarde de Euro la buget (de unde am scăzut TVA și am mărit salariile și pensiile), anul acesta marea grijă era "decapitarea" ANAF - primul rezultat se vede în încasările pe luna februarie, cu un minus deja de 600 milioane de RON!”, e mesajul fostului premier.

Citește și: Cea mai mare aeronavă din lume e gata de lansare / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.