Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta şi Constantin DEZVĂLUIE ce PLANURI politice au: 'Vrem să facem racolări...'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta constantin

Deputatul Daniel Constantin a declarat că, pentru dezvoltarea proiectului politic Pro România, membrii acestui partid nu îşi doresc să facă racolări în rândul parlamentarilor, fiind interesaţi "de oameni de calitate".

Citeşte şi: Celebră prezentatoare tv, mărturii CUTREMURĂTOARE: A fost bătută de soţ, iar copilul i-a fost la un pas de moarte

"Nu ne grăbim (...). Nu vrem să facem racolări. Vrem să facem într-adevăr, dar nu în rândul parlamentarilor. Cine vrea să vină e bine venit, dacă sunt oameni care gândesc ca noi. Vrem să facem racolări în rândul oamenilor de calitate care sunt oarecum în afară, dar care vor să se implice în acest proiect", a afirmat Constantin, duminică, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, Victor Ponta a precizat că Pro România va candida în 2019 la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, dar că personal nu ia în calcul acest lucru.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Pe ce a ARUNCAT statul român 82 de milioane euro

"Vom candida la europarlamentare iar partidul va avea şi un candidat la prezidenţiale. Nu iau în calcul să candidez eu. Dar iau în calcul să avem un candidat foarte bun", a spus Ponta. 

Întrebat cine este preşedintele partidului, Ponta a menţionat: "În momentul în care va exista în mod oficial structura. În momentul în care ne vom alege noi trei între noi, sunt sigur că unul va avea majoritate absolută. (...) Când vorbim toţi trei, vorbim în numele Pro România". 

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au lansat, duminică, un nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

Citeşte şi: TRAGEDIE la Constanţa. Un copil a ARS de viu într-un incendiu, alte 2 victime duse de urgenţă la spital .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.