Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta trezeste indignare cu un comentariu pe Facebook: Sper sa nu trimita asasini fanatici

asasini

Premierul Victor Ponta a trezit indignarea unei parti a presei dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook un articol scris de Victor Ciutacu cu care s-a declarat in totalitate de acord: "Singurul meu comentariu legat de "Cazul Elena Udrea" - de acord cu Ciutacu!".

Iata ce scria Victor Ciutacu in articolul la care face referire Victor Ponta:

"Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.

Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun", a scris Ciutacu pe blogul sau.

Ulterior Victor Ponta a venit cu o completare la postarea initiala, fiind acuzat in presa ca adera la un limbaj trivial:

"Am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei , sensul afirmatiei - NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial - cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit ( sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie :) )", a scris Ponta pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.