Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta va avea o mare dezamăgire: Va fi trădat de mai mulţi prieteni

victor ponta dna

Victor Ponta va avea o mare dezamăgire. Va fi trădat de mai mulţi prieteni. Fostul lider al social-democraţilor, se pregăteşte să-şi lanseze o fundaţie cu caracter politic. Deşi par tentaţi să-l urmeze pe Ponta, pesediştii gorjeni joacă la două capete. Vasile Popeangă crede că social-democraţii sunt rezervaţi până vor avea certitudinea că Ponta le poate asigura anumite candidaturi. Cu toate acestea, Popeangă susţine că Victor Ponta şi-a pierdut încrederea în organizaţia de la Gorj, după votul dat împotriva Rovanei Plumb la alegerile pentru şefia partidului.

Citeşte şi: Gabriel Oprea şochează: Ies la suprafaţă amănunte incredibile despre averea politicianului / FOTO

Deputatul Vasile Popeangă crede că simpatizanţii lui Ponta din PSD Gorj nu au curajul de a-şi anunţa susţinerea pentru fundaţia fostului lider până în momentul în care acesta le va asigura alternative pentru viitor. „Mi-e greu să apreciez care dintre social-democraţii din Gorj îl vor urma pe Victor Ponta, pentru că toţi îşi fac nişte calcule. După alegerile locale, vin alegerile parlamentare, iar toţi oamenii politici îşi fac nişte analize: care sunt paşii următori, ce va face această fundaţie, dacă poate susţine anumite candidaturi, dacă nu poate. Până nu vor fi nişte discuţii foarte clare, cu paşii următori, fiecare dintre pesedişti are rezerve, unii dintre ei sunt tineri şi nu au alternative decât într-o structură politică, care să le asigure cât de cât un viitor. Nici unul nu va ieşi cu declaraţii cum că ar vrea să-l urmeze pe Victor Ponta. Nu sunt atât de curajoşi social-democraţii din Gorj”, a declarat Popeangă.

Citeşte şi: Mega-operaţiune a DIICOT: Percheziţii în Bucureşti şi 10 judeţe

Deputatul este convins că Ponta nu se bazează pe organizaţia de la Gorj. „Nu cred că Victor Ponta se bazează pe pesediştii din Gorj, dat fiind faptul că este o organizaţie care l-a trădat atunci, cu propunerea lui pentru postul de preşedinte, cu votul împotriva Rovanei Plumb. În ceea ce mă priveşte, sincer să fiu, nu am discutat cu dumnealui în acest sens. Deocamdată, nu am analizat nici o soluţie. Nu ştiu care va fi rolul fundaţiei, rămân la PSD, chiar dacă Ion Călinoiu mă exclude de pe toate listele”, a precizat Popeangă. Vasile Popeangă este convins că listele de candidaturi, pe care liderii PSD Gorj le vor constitui spre sfârşitul lunii, nu vor fi menţinute de conducerea centrală a partidului. „Listele sunt făcute acum de Ion Călinoiu, dar s-ar putea ca putea ca peste o lună să le facă altcineva. Dumnealui are un proces şi oricât ar încerca să-l amâne, nici un partid nu riscă să iasă pe liste cu Ion Călinoiu candidat, mai ales pentru Consiliul Judeţean. Apoi vom mai vedea care este atitudinea conducerii centrale a partidului, pentru că are foarte multe informaţii despre atitudinea preşedintelui executiv”, spune Popeangă, conform celor de la pandurul.

Citeşte şi: Percheziții de amploare: Înșelăciune pe bursa de transport. Prejudiciu uriaș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.