Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posta Romana reia licitatia pentru contractarea unui credit de 60 milioane de lei

stireazilei.com
posta romana

Posta Romana a relansat licitatia pentru contractarea unui credit de 60 milioane de lei, in vederea finantarii pentru capital de lucru, credit ca va avea o perioada de rambursare 36 luni, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, informează Hotnews. Costul creditarii este estimat la peste 8,125 milioane de lei (fara TVA) si va fi finantat din surse proprii. O licitatie similara lansata in decembrie 2015, la care au depus oferte Exim Bank si Unicredit Bank, a fost anulata in aceasta luna cu motivatia: 'abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului'.

In cadrul acestei licitatii, Posta a primit doua oferte, din partea Exim Bank si Unicredit Bank, dar licitatia a fost in final anulata in aceasta luna. Motivul prezentat in SEAP a fost urmatorul: "Abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului. Observatii: Procedura se anuleaza in conformitate cu art. 209, alin (1), lit c)^1 coroborat cu prevederile art. 209, alin (4), lit b) din OUG nr. 34/2006".

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 15.04.2016. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25.04.2016. in aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Posta Romana este detinuta de statul roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala, in proportie de 75%, si de Fondul Proprietatea (FP) in proportie de 25%. Compania detine cea mai mare retea de distributie la nivel national, insemnand peste 80% din totalul subunitatilor postale care opereaza, in prezent, in Romania. Peste 19 milioane de locuitori beneficiaza de serviciile Postei Romane si peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reteaua postala proprie. Compania a incheiat anul 2014 cu un profit net de 22,8 milioane de lei (5 milioane de euro), dupa cinci ani de pierderi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.