Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul TV Sky renunță la difuzarea unui episod în care era parodiat Michael Jackson

infomusic.ro
michael jackson

Postul britanic de televiziune Sky a anunțat că renunță la difuzarea unui episod pilot din cadrul unui serial de comedie din cauza criticilor primite cu privire la parodierea lui Michael Jackson, informează DPA. După difuzarea de joi a trailer-ului episodului pilot în care actorul britanic Joseph Fiennes interpretează rolul Regelui Pop, fiica regretatului muzician și-a exprimat pe Twitter dezgustul față de "parodierea jalnică" a tatălui său. "Sunt incredibil de ofensată de aceasta, așa cum sunt sigură că sunt o mulțime de alți oameni, și sincer mă face să vomit", a scris pe rețeaua de socializare Paris Jackson, în vârstă de 18 ani.

Fiennes, în vârstă de 46 de ani, a declarat înainte de începerea producției serialului că a fost "șocat" că a luat rolul, fiind un londonez alb, din clasa de mijloc. Paris a revenit ulterior pe Twitter publicând un clip video cu tatăl ei în care acesta spune, în timpul interviu: "Îmi știu rasa, nu trebuie decât să mă uit în oglindă. Știu că sunt negru". Sky Arts a arătat într-o declarație că a luat decizia de a nu difuza episodul ținând cont de îngrijorările exprimate de rudele apropiate ale lui Michael Jackson, mai arată sursa citată, conform Agerpres.

Episodul pilot se baza pe o presupusă călătorie cu mașina a lui Jackson pe care acesta ar fi făcut-o de la New York la Los Angeles cu Elizabeth Taylor și Marlon Brando după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Sky descrie "Urban Myths" drept o "colecție de comedii originale care privesc povești remarcabile ale unor celebre personaje istorice, artistice și culturale, care e posibil să nu fi avut loc în viața reală".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.