Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Potaissa Turda a pierdut și returul finalei Challenge Cup

www.agerpres.ro
potaissa turda handbal

Potaissa Turda nu a dat nici cea mai mică speranță suporterilor ei în returul finalei Challenge Cup contra lusitanilor de la Sporting Lisabona.

Ardelenii aveau de remontat un handicap de 9 goluri după victoria portughezilor în meciul de acum o săptămână: 37-28, informează gsp.ro.

Turda a condus însă o singură dată în partida disputată azi, la Cluj, 1-0. În rest, tot oaspeții au condus ostilitățile. După 13-9 la pauză, Sporting s-a desprins și la 8 lungimi.

S-a terminat 30-24 pentru portughezi care au cucerit pentru a doua oară trofeul, la 7 ani distanță de la prima realizare.

Potaissa rămâne cu un sezon în care s-a bătut pe trei fronturi, dar nu a ajuns pe niciunul până la capăt. În campionat a ratat finala, învinsă de CSM București, în Final Four-ul Cupei României a ratat finala, iar în Challenge Cup a ratat trofeul.

"Oboseala acumulată și-a spus cuvântul. Prea multe meciuri într-un timp scurt. Nu am putut face față", a spus dezamăgit antrenorul Horațiu Gal.

România a cucerit de 5 ori în istorie Challenge Cup, de trei ori prin UCM Reșița, și câte o dată prin Steaua și HC Odorhei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.