Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea Iehana Cosmetics, ideea prin care o mama și o fiică vor să schimbe lumea

Iehana cosmetics

Într-o piaţă dinamică şi concurenţială precun cea a industriei de cosmetice, există producători români care au curajul să lanseze noi formule de îngrijire şi pentru frumuseţea pielii.  Este şi povestea Iehana Cosmetics, o companie în care o mamă și fiica sa au decis să schimbe lumea.

 

Medeea și Iulia Iancu, mama și fiică, sunt fondatoarele brandului românesc Iehana Cosmetics. Ambele au studiat la Londra, Medeea și-a dezvoltat abilitățile de manager urmând  cursurile de Luxury Brand Management la University of Arts London dar și SNSPA în România pe acelasi profil, iar Iulia a terminat Formula Botanica, fiind una dintre cele mai bune școli acreditate de formare în știința cosmeticii organice.

Iehana Cosmetics este primul brand din lume, care utilizează un ingredient minune, apa Kangen, recunoscută ca fiind apă vie, dar și zeci de ingrediente naturale obținute din culturi biologice.

"Povestea Iehana a început acum trei ani, din dorința de crea ceva unic, nou pe piața românească. Încă de mică am fost pasionată de produse cosmetice și obisnuiam să prepar împreuna cu mama mea diferite tratamente din plante.  Împreuna cu mama mea, după lungi cercetări am descoperit ingredientul japonez – Apa Kangen. Știind efectele magice pe care le are asupra tenului ne-am gândit să folosim apa Kangen beauty în produsele Iehana. Ulterior ne-am deschis propriul laborator unde am început să preparăm cu pasiune produsele și să încercăm să facem cât mai multe femei fericite. ", povesteşte Medeea Iancu.

content-image

Ce este, însă, apa Kangen și ce alte ingrediente mai conțin produsele Iehana?


Ingredientul cheie de la baza produselor Iehana este apa Kangen, o apă extrem de pură care deține acelasi nivel de puritate al apei ce se gasea în natură, înainte de poluarea pământului. De asemenea, apa Kangen ajută la întinerirea pielii, fiind bogată în hidrogen activ, având proprietăți de restructurare, hidratare și tonifiere.

Produsele Iehana sunt în conformitate cu normele Ecocert, fiind testate și aprobate. Cosmeticele conțin doar ingrediente 100% organice, lipsite de substanțe chimice toxice, parabeni, silicon sau coloranți sintetici, etc.

Ingredientele active folosite în formulele unice, hrănesc în profunzime celulele din țesutul epidermal, astfel încât, tenul este tonifiat și hidratat. Prin compoziția maximă de antioxidanți, cosmeticele Iehana previn semnele îmbătrânirii premature și inversează efectele timpului, oferind un aspect tineresc de durată, în doar câteva săptămâni de la prima utilizare.

content-image

Ce produse conține gama Iehana?

Iehana Cosmetics cuprinde o gamă variată de produse pentru îngrijirea tenului, creme hidratante pentru toate tipurile de  ten  Perfect Skin, creme anti-rid de zi și de noapte PROlift, (având concentrație maximă de acid hialuronic și colagen) mască cu efect de lifting cu argila violet, aur si platină The purple Mud, demachiant bifazic The Bi-Phase Elixir și săpunuri delicate pentru îngrijirea tenului și a corpului cu mătase, scorțișoară și lavandă.

De asemenea pentru îngrijirea corpului am creat patru creme de corp delicioase cu ciocolată și pepene Narumi, mosc alb Shige, trandafiri Hanako și Misaki cu migdale.

Produsele Iehana Cosmetics ajută pielea să-și mențină umiditatea naturală și previn efectele cauzate de poluanții din mediu. Pentru aromarea cremelor se folosesc uleiuri esențiale provenite din plante și fructe. Formulele unice au la bază peste 80 de ingrediente naturale, atent selecționate și în special 20 de principii active în fiecare produs, astfel, alegi un produs intens și concentrat.

Despre viitor, cele două femei de afaceri vorbesc cu mare încredere: "Pe viitor ne dorim extinderea în lanțuri farmaceutice dar și în mai multe locații de profil din România. De asemenea, avem în plan și extinderea internațională atat în Europa cât și in Asia. Deja suntem în discutii cu două mari lanțuri din Franța și Japonia.", se arată într-un comunicat de presă.

Produsele Iehana se găsesc în primul rând în magazinul nostru online www.iehanacosmetics.com, dar și in diverse saloane din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.