Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Istorie incredibilă a femeii care a produs tragedia zilei în România: Filmul întâmplării cumplite din Brănești

www.observator.tv
tren gară

Alexandra, tânăra în vârstă de 30 de ani care şi-a pus capăt zilelor, astăzi, împreună cu cei trei copii ai săi, suferea de o depresie puternică. Potrivit primelor informații, în trecut, tânăra a fost internată de două ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia şi chiar a pierdut o sarcină după ce s-a lovit singură cu pumnii în burtă, lucru pe care îl făcea și cu actuala sarcină.

Însărcinată în şase luni, Alexandra le-a povestit rudelor că nu mai suportă să aibă un alt copil şi că se certa des cu soţul ei anunță Observator.tv.

Citește și: SCENARIILE OFICIALE ale Poliției în cazul femeii care și-a aruncat copiii în fața trenului

Alexandra a produs o cumplită tragedie după ce, joi, şi-a luat cei trei copii şi s-a aruncat în faţa unui tren, în zona haltei Brăneşti din judeţul Ilfov. Atât femeia, cât şi cei trei copii cu vârste cuprinse între trei şi 12 ani, au murit pe loc.

Tânăra a lăsat şi un bilet de adio. Pe o foaie ruptă dintr-o agendă, femeia a scris: 'Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa!' Tânăra a intentat divorţ în 2009 din cauza geloziei soţului. Însă, după o perioadă de timp, femeia s-a răzgândit. Surse apropiate anchetei au declarat că în Brăneşti locuiau mama şi fratele ei. Din când în când, venea cu copiii la ei în weekend.

Citește și: Precizări de la CFR despre accidentul feroviar soldat cu 4 morți

În plus, aceleaşi surse susţin că pe două dintre fetiţe le-a împins în faţa trenului, apoi, cu cea de-a treia micuţă în braţe, s-a aruncat şi ea.

Cei trei copii ai femeii, morţi în tragedie, se numesc Georgiana Mihaela (10 ani), Ana Maria (8 ani) şi Andreea Nicoleta (3 ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.