Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea ZGUDUITOARE a familiei ucise de tren. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale cumnatului femeii

Ultima Ora breaking news

Tragedie de proporţii pe magistrala Bucureşti - Constanţa, în Halta Brăneşti. O mamă şi trei copii au murit după ce femeia s-ar fi aruncat în faţa trenului. Nimeni nu îşi explică însă ce a determinat-o, cu adevărat să recurgă la acest gest extrem, împingându-şi cei trei copii spre moarte.

Cumnatul femeii a declarat, pentru Antena 3, că aceasta era însărcinată și că rudele ei nu au acceptat niciodată căsătoria cu soțul ei, care era de etnie romă.

"La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinții ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, rușinoasă. (...) Era însărcinată. Ce știu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu niște bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Și a spus atunci, uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm și copilul asta. Oricum, așa vrut Dumnezeu", a mărturisit cumnatul femeii.

Întreaga familie a femeii care a decis să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenului alături de cei trei copii ai săi este distrusă de durere. Soţul femeii a ajuns la locul tragediei în urmă cu puţin timp. Acesta a izbucnit în plâns şi şi-a îngropat chipul în palme în momentul în care a ajuns pe peron.

Citeşte şi: Mărturii TERIFIANTE în cazul tragediei de la Brăneşti. Se ÎNTĂREŞTE ipoteza unui suicid: 'Aveau probleme şi erau DEPRIMAŢI' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.