Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poziția Ford România față de acuzațiile angajaților nemulțumiți de noul contract colectiv

Ford-Craiova

STIRIPESURSE.RO a prezentat, în exclusivitate, acuzațiile unor angajați de la Ford România de la fabrica din Craiova care spun că sunt supuși, din partea conducerii companiei, la presiuni pentru a semna noul contract colectiv de muncă. Așa cum declară angajații, noul CCM le este defavorabil, iar liderii de sindicat au anunțat că sunt gata să inițieze un conflict de muncă, inclusiv grevă generală.

Citește aici detaliile: EXCLUSIV Acuzații grave la Ford Craiova: Suntem amenințați să semnăm noul contract / DOCUMENT

“In ultimele luni, Ford Romania a lucrat impreuna cu Sindicatul cu privire la negocierea noului Contract Colectiv de Munca.

Compania noastra sprijina anumite modificari cheie ale Contractului Colectiv de Munca, menite sa ajute fabrica de la Craiova sa devina mai competitiva si totodata mai eficienta.

Aceste modificari corecte si oneste pe care compania noastra le-a prezentat Sindicatului sunt destinate sa plaseze fabrica de la Craiova intr-o pozitie puternica in ceea ce priveste viitorul sau in sistemul global de productie Ford.

Fabrica de la Craiova este una dintre cele mai moderne facilitati de productie pe care Ford le detine in Europa, fiind dotata cu tehnologie de ultima generatie in care s-a investit peste 1 miliard de Euro.

Suntem increzatori ca impreuna cu Sindicatul si cu ajutorul angajatilor nostri, vom face tot ceea ce putem pentru a atrage un volum de munca suplimentar si securiza totodata noi oportunitati de afaceri pentru Ford Craiova.”, e poziția Ford România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.