Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poziţia nesigură a lui Tump AMÂNĂ încetarea ostilităţilor din Ucraina

Incertitudinea la Moscova şi Kiev asupra politicilor pe care le va adopta preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, arată că există puţine şanse de a face mai multe progrese în implementarea acordului de la Minsk de încetare a focului în Ucraina, a declarat ministrul de externe german, Frank-Walter Steinmeier, citat miercuri de Reuters, conform agerpres.

Exprimându-se miercuri la Bruxelles, Frank-Walter Steinmeier a mai declarat reporterilor că încă este neclar care va fi viitoarea relaţie dintre Rusia şi Statele Unite.

Citeşte şi: DEZASTRU în Indonezia după cutremur. Numărul morţilor creşte de la oră la oră - FOTO/VIDEO

El a notat că nici "apăsarea +butonului de reset+" nu a fost deloc uşoară în ultimii opt ani, ţinând cont de izbucnirea unor noi conflicte.

Printre altele, Steinmeier a declarat că omologul său turc a indicat că scopul principal al misiunii NATO de combatere a migraţiei în Marea Egee a fost îndeplinit. Potrivit unor diplomaţi, Turcia este nemulţumită de faptul că navele NATO se deplasează în apele contestate de ea şi Grecia de mult timp.

Steinmeier a adăugat că Turcia ar trebui să-şi reconsidere politica internă pentru ca UE să îi acorde scutirea de vize cerută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.