Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PP-DD, în colaps: Partidul mai pierde doi lideri (surse)

ppdd

Din contră. Doi dintre cei mai importanţi oameni ai partidului sunt pe picior de plecare.

Daniel Fenechiu, fostul lider al deputaţilor PPDD, îşi va anunţa în curând demisia din partid, conform unor surse politice. Acesta va rămâne pentru o perioadă neafiliat, o decizie în privinţa trecerii la alt partid urmând să fie luată după alegerile prezidenţiale. Fenechiu are oferte de la toate partidele parlamentare, cei mai insistenţi fiind cei de la UNPR. Totuşi, deputatul PPDD ar putea ajunge mai degrabă într-un partid de dreapta, cel mai probabil în PNL sau PDL.

Citește și: EXCLUSIV – Prima schimbare majoră în conducerea Parlamentului

EXCLUSIV Ce s-a întamplat în ședinta CEx al PP-DD

Contactat telefonic, Daniel Fenechiu a declarat că va anunţa de la tribuna Parlamentului decizia luată, după ce va exista o asemenea decizie. Acesta a declarat că nu mai crede că lucrurile se pot îndrepta în PPDD, iar conducerea nici nu doreşte să se schimbe ceva. Mai mult, liderii partidului s-ar bucura să-l vadă plecat, dar nu au niciun argument pentru a-l da afară.

În cadrul şedinţei PPDD de marţi seara s-a vorbit şi despre plecarea din partid a lui Cătălin Ţiţirigă, viceprimarul municipiului Arad, cel care coordonează în prezent filialele judeţene PPDD Arad şi Timiş. Liderii PPDD dau ca sigură plecarea lui Ţiţirigă la PDL, însă acesta susţine că nu a luat o asemenea decizie... încă.

Pe de altă parte, criticile senatorului Ioan Iovescu la adresa conducerii PPDD au rămas fără rezultat. Senatorul a fost ignorat total, deşi numeroşi colegi i-au transmis personal că sunt de acord cu demersul său de a cere demisia de onoare a conducerii. Doi dintre cei trei colegi din Senat chiar l-au asigurat pe Iovescu de faptul că ar pleca din PPDD împreună cu el în cazul în care ar fi dat afară.

Citește și: Scandal în PPDD: Se cere demisia conducerii şi schimbarea numelui partidului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.