Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PPE: Premierul Victor Ponta trebuie să DEMISIONEZE de urgență

PPE

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, i-a cerut vineri premierului român Victor Ponta să demisioneze ca urmare a trimiterii acestuia în judecată, relevă un comunicat al PPE remis STIRIPESURSE.RO. 

'Solicit prim-ministrului Guvernului României, Victor Ponta, să îşi prezinte imediat demisia din funcţia de prim-ministru ca urmare a trimiterii sale în judecată pentru acuzaţii grave de corupţie. Poporul român merită o carte de vizită mai bună decât un prim-ministru trimis în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, şi spălare de bani', a declarat liderul PPE. 

Acesta a adăugat că România este astăzi un partener de încredere în Europa ca urmare a numeroaselor eforturi făcute de poporul român şi de guvernele de centru-dreapta. 

''Apelez la Victor Ponta să nu supună aceste realizări unui risc inutil. Domnia sa va avea şansa de a-şi dovedi nevinovăţia în faţa justiţiei din România', a conchis Daul. 

Partidul Popular European este cel mai mare şi cel mai influent partid politic de centru-dreapta european. El include în prezent 75 de formaţiuni politice din 40 de ţări, preşedintele Comisiei Europene (Jean-Claude Juncker) şi cel al Consiliului European (Donald Tusk), 10 şefi de stat sau de guvern din Uniunea Europeană şi şase din afara Uniunii, 14 membri ai Comisiei Europene şi cel mai mare grup politic din Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.