Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PPE regreta prezenta PMP in grupul lor din cauza Elenei Udrea + asocierea 'scandaloasa cu PPDD'

PPE

Europaralamentarul PPE Cristian Preda, cel care are a solicitat afilierea PMP la PPE, dezvaluie ca i se reproseaza acum acesta afiliere chiar daca el nu mai este membru PMP. PPE este un militant al luptei impotriva coruptiei, iar acum un partid pe care l-au primit in familia lor politica are un fost presedinte arestat pentru coruptie.

Cristian Preda critica de asemenea asocierea PMP cu PP-DD, mai bine zic cu parlamentarii care ex-PPDD care au format un nou partid - PND, tot din cauza faptului ca fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a fost condamnat pentru santaj.

"Deși nu mai sunt membru ‪#‎PMP‬, consider că asocierea acestui partid cu PPDD e scandaloasă. Ca membru al ‪#‎PE‬, am solicitat afilierea PMP la PPE, definitivată în toamnă, în condițiile în care lista pe care am condus-o la europene a trimis doi deputați în Parlament. După arestarea Elenei Udrea, deși fusesem exclus din partid, mi s-a reproșat prezența PMP în familia populară, fiindcă în programul nostru figura lupta cu corupția. Acum, partidul al cărui președinte e în arest preventiv, sub suspiciunea de corupție, alege să se asocieze cu o formațiune populistă al cărei fondator a fost condamnat definitiv pentru șantaj. E evident că valorile PPE sunt călcate în picioare", a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.