Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRĂPĂD Unul dintre cele mai importante drumuri din România e BLOCAT: HAOS pe DN1, între Brașov și București / VIDEO

UPDATE

DN1 A, care a fost blocat timp de două ore între Măneciu şi Cheia din cauza aluviunilor aduse de o ploaie torenţială, a fost parţial deblocat, circulaţia autoturismelor fiind reluată pe un sens de mers.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, traficul a fost reluat alternativ pe sensul de mers Braşov - Ploieşti al DN1 A.

Citește și: Acuzații fără precedent în Biserica Ortodoxă Română! El este starețul care…

Între km 129 şi km 138, pe DN 1A (localităţile Cheia şi Mâneciu) circulaţia rutieră a fost închisă după ce torenţii cauzaţi de ploile recente au adus pe partea carosabilă, în mai multe zone, o mare cantitate de aluviuni, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Sectorul cel mai afectat este cuprins între km 133+250 şi km 133+400, unde toată partea carosabilă este ocupată de aluviuni ce au o înălţime mai mare de 2 m. La faţa locului se află angajaţi ai DRDP Bucureşti şi lucrători ai Poliţiei Rutiere, care fac eforturi pentru redeschiderea acestui sector de drum până la ora 20.00, se arată în comunicat.

Citește și: Atenție șoferi! CNAIR a făcut marele anunț. La ce va renunța?

Știrea inițială

Traficul rutier este deviat, duminică după-amiază, de la Săcele pe DN 1, în condiţiile în care DN 1A este blocat de peste o oră între Măneciu şi Cheia din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, circulaţia autoturismelor este deviată de la Săcele pe DN 1, iar la Vălenii de Munte a fost instituit un filtru rutier unde şoferii sunt informaţi cu privire la situaţia creată pe DN 1A, scrie agerpres.ro.

Citește și: Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

Conforme sursei citate, aluviunile se întind pe aproximativ 200 de metri liniari.

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova acţionează la faţa locului, iar Primăria Măneciu a trimis în zonă o volă pentru a sprijini intervenţia.

Citește și: Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.