Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației 21 Decembrie, DEZVĂLUIRE BOMBĂ despre Marian Munteanu

Noi informații despre activitatea lui Marian Munteanu apar, în contextul solicitării la CNSAS din partea copreședinților Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, de a-și verifica candidatul în cursa pentru Primăria Capitalei, arată B1 TV. Potrivit explicațiilor oferite de Teodor Mărieș, președintele Asociației 21 Decembrie, aceasta nu ar fi prima cerere în acest sens.

Mărieș a dezvăluit că o cerere similară din partea Asociației 21 Decembrie pentru a determina dacă Marian Munteanu a fost sau nu colaborator al Securității a fost depusă și în peridoada 2002-2003, doar că nu a fost soluționată nici până în ziua de astăzi.

Citește și: O polițistă s-a pozat goală în timpul misiunii, în mașină / FOTO HOT

"Noi suntem în campanie de redeschidere a dosarelor revoluției. Cu mine personal, a avut legături (Marian Munteanu - n.r.). L-am cunoscut pe 24 aprilie 1990, am ieșit în balconul Universității și la maxim jumătate de oră intrasem în Universitate cu intenția de a deschide balconul. Am avut colaborări cu toate asociațiile, nu doar cu el, a spus Teodor Mărieș", președintele Asociației 21 Decembrie.

"Din punct de vedere politic, m-am despărțit de Marian Munteanu pentru că am avut senzația că ceva nu este în regulă", a continuat acesta.

"Se ieșea seara să se vorbească în balcon, noi rămâneam peste noapte, el venea doar după masă, când se deschidea balconul. Munteanu nu a mai apărut pe acest traseu niciodată. Îmi reproșa să nu fac atac la persoană. Ion Iliescu, Petre Roman, Silviu Brucan, nu accepta să fac atac la aceste persoane", a explicat Mărieș.

Citește și: STUDIU De ce blondele își încep viața sexuală mai devreme decât celelalte femei

"El a vrut să preia conducerea societății ( Asociația 21 Decembrie - n.r.) în 2002, când exista o conducere pro Marian Munteanu. După, am venit eu, am liniștit lucrurile, am avut un proces cu el, care a durat ceva, pentru că s-a implicat în viața asociației fără a fi membru", a adăugat Teodor Mărieș.

"Există o chitanță pe care el a semnat-o și care a apărut și în presa vremii, în anii 90. Sunt convins că acea chitanță există la dosar. Abia aștept să fie pus dosarul pe masă. Am făcut cerere (la CNSAS - n.r.) pentru toată lumea, inclusiv pentru Marian Munteanu între 2002 și 2003 și nu s-a răspuns până astăzi. Pe chitanță se vede că a fost plătit pentru informațiile pe care le avea, iar Virgil Măgureanu, Florian Coldea , profesorul Ion Coja pot certifica astăzi dacă a fost sau nu (colaborator al Securității - n.r.)", a conchis președintele Asociației 21 Decembrie.

Citește și: Berea din vremea lui Iisus Hristos e produsă din nou

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.